Gespecialiseerd
in houtverwerking
en interieurafwerking

Alles naar wens en budget van de klant

De mooiste maatkasten voor elke ruimte in uw woning


We gaan ervanuit dat niet iedereen een woning met grote ruimtes heeft en zorgen ervoor dat elk hoekje en zelfs de kleinste ruimte optimaal benut kan worden, geen verloren hoekjes meer en geen passtukken om ruimtes te vullen. De aanwezige ruimte wordt optimaal benut en aangezien alles in eigen atelier wordt vervaardigd maakt het niet uit of er een kast moet gemaakt worden van 40 of 40,3 cm. Het lijkt niet veel meer maar tel eens al die extra cm en mm tesamen en het is weer extra ruimte om je materiaal in kwijt te kunnen. Wij gaan voor het echte millimeterwerk, dus bij ons is 40,3 cm ook effectief 40,3cm!!

Kiest u voor maatkasten van Van De Walle Interieur uit Aalter?
Wij creëren voor u de mooiste en meest praktische maatkasten in Vlaanderen!

Op die manier zorgen we ervoor dat u uw woning optimaal kunt benutten, tot in het kleinste hoekje.
Zowel voor maatkasten in uw keuken, living, badkamer of slaapkamers kunt u bij ons terecht. Dressings of inloopkasten behoren tot onze specialiteiten.

Na een eerste kennismakingsgesprek  overlopen wij met u de diverse mogelijkheden en gaan wij samen op ontdekkingstocht. Uiteraard volgt een zeer gedetailleerde opmeting zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. We stellen voor u een vrijblijvende offerte op met een duidelijke uiteenzetting van de prijzen.

Neem meteen contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden voor uw eigen woning, winkel of zaak.

Back to Top