De prachtigste maatkasten voor elke ruimte

Kiezen voor de maatkasten van Van De Walle Interieur, is kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Benut uw volledige ruimte en ga voor onze maatkasten in Aalter.

Op maat van uw wensen

Dat maatkasten heel wat meer voordelen bieden dan kant-en-klare kasten die u vindt bij meubelzaken, daar zijn velen het over eens. Zo kunt u met kasten op maat probleemloos uw volledige ruimte benutten, zonder afhankelijk te zijn van standaardafmetingen. Verder kunnen wij uw kasten en bijhorende kastinrichting ook compleet vervaardigen op maat van uw specifieke noden.

Nauwkeurige aanpak

Zowel voor maatkasten voor uw keukeninrichting, living, badkamerinrichting of slaapkamers kunt u bij ons terecht. Dressings of inloopkasten behoren trouwens tot onze specialiteiten. Na een eerste kennismakingsgesprek overlopen wij met u de diverse mogelijkheden en gaan wij samen op ontdekkingstocht. Uiteraard volgt een zeer gedetailleerde opmeting zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. We stellen voor u een vrijblijvende offerte op met een duidelijke uiteenzetting van de prijzen. Zo heeft u al op voorhand een goed beeld van het uiteindelijke kostenplaatje en komt u nadien niet voor verrassingen te staan. Interesse? Neem dan even contact op met Van De Walle Interieur in Aalter.